Nationale Sportweek

Tijdens de Nationale Sportweek gaan we met zijn allen lekker sporten en bewegen. Dan zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Doe je ook mee?

Sportservice Tubbergen organiseert samen met de verenigingen uit Tubbergen een vrije open deelname van trainingen. Dat wil zeggen dat je zelf kan aangeven welk sportmoment het beste bij jou past en waar jij graag wel actief bij wil deelnemen. Wil je graag eens een andere sport proberen of weet je niet zeker welke sport het beste bij jou past? Probeer dan eens een training mee te doen! Zo kom jij er achter of dit de sport is wat je leuk vindt. Deelnemende verenigingen zijn VKC ’03, Dynamo Tubbergen, TVC ’28, Jolly Jumpers, THAG, BC Sjuttol en De Vlaskoel.

Helaas kan dit jaar de sportinstuif niet doorgaan door het coronavirus. We hopen dat we volgend jaar weer een gratis inloop kunnen organiseren om jou zo te helpen bij het maken van de juiste keuze voor je sport.

Wil jij graag jouw sportmoment toevoegen aan deze lijst voor volgend jaar en zo mensen de optie geven om eens te kijken hoe het bij jou sport er aan toe gaat? Mail dan naar lars@sportservice-tubbergen.nl

 

Let’s #BeActive!